Members Mit Postat Ianuarie 7, 2012 Members Postat Ianuarie 7, 2012 Mugurel, unde are sediul firma " " ca n-am auzit de ea pana acum :D :D Ar fi la Iasi firma HD transport, patron un moldovean de peste prut si o parte dintre soferi cam tot de acolo. Totusi nu e o firma recomandata, iar eu personal nici nu vreau sa incerc acolo. Date de contact gasiti aici: http://www.hd-transport.com/en/contact_general.php . Informatii mai multe despre HD transport gasiti pe forum. Citează
Members agentul69 Postat Ianuarie 7, 2012 Members Postat Ianuarie 7, 2012 probabil mugurel a vrut sa scrieti aici firme din moldova care angajeaza.v-as ruga si eu sa scrieti aici mai ales din zona botosani suceava firmele de transport pe care le stiti si daca aveti ceva impresii.multumesc Citează
Members mugurel Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Members Postat Ianuarie 7, 2012 salut mit,ms mult pt informatii......... Citează
Members Clapa Petrut Postat Noiembrie 8, 2013 Members Postat Noiembrie 8, 2013 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu adrese de firme din zona Moldovei ,posibile angajatoare cu sau fara experienta.Multumesc Citează
Members david_truck Postat Noiembrie 18, 2013 Members Postat Noiembrie 18, 2013 Hm...Colegii cam multe firme "serioase" Normal,sunt greu de gasit! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.