Members danny21dsp Postat Noiembrie 9, 2013 Members Postat Noiembrie 9, 2013 Salut am si eu probleme cu pernele de la remorca stas este remorca , cand remorca este goala ciufuleste pernele , cand este plina nu face asa mentionez ca remorca este bena de cereale Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat , am fost la cineva si mi-a pus supapa de refulare rapida ca la schmitz da tot asa face Citează
Members mariusdafxf Postat Noiembrie 9, 2013 Members Postat Noiembrie 9, 2013 Adica cum ,,ciufuleste ,,pernele? Deasupra puntii de la mijloc(a doua) trebuie sa ai o supapa care regleaza presiunea in perne in functie de greutate ,verifica daca lucreaza corect. Citează
Members danny21dsp Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Members Postat Noiembrie 9, 2013 Adica le mototoleste presupun ca supapa de care zici e cantaru care egalizeaza pernele Mersi de raspuns o sa ma duc la cineva sa-l verifice daca se poate Citează
Members mariusdafxf Postat Noiembrie 9, 2013 Members Postat Noiembrie 9, 2013 Adica gol nu intra aer in ele sint desumflate. Da despre cantar este vorba, poate sa indoit sau sarit tija de regaj,ai incercat sa umfli manual pernele ,primesc aer si daca da ramin umflate sau il pierde? Citează
Members danny21dsp Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Members Postat Noiembrie 10, 2013 Deci ele stau umflate normal dar cand dai in gropi sau cobori de pe un cantar mai inalt le mototoleste dar ele tot au aer in ele Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.