Members AlexVAL Postat August 20, 2012 Members Postat August 20, 2012 Cine stie despre firma asta, am primit un mail..recruteaza soferi pentru comunitate dar pentru o firma cu sediul in Danemarca. Sediul il au undeva in Cluj Napoca. A mai lucrat cineva cu ei, sunt seriosi? Multumesc anticipat. Citează
Members danbdg2002 Postat August 20, 2012 Members Postat August 20, 2012 Citeste asta : http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,5934.msg41011.html#msg41011 sau asta : http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,1220.0.html si poate o sa te lamuresti. Daca mai cauti pe forum sigur o sa mai afli si altele. Bafta! Citează
Members DariusG4 Postat Noiembrie 18, 2013 Members Postat Noiembrie 18, 2013 ESTE agentia care colaboreaza pentru recrutarea soferilor an danemarca adica penrtu KIM JOHANSEN aceiasi firma daneza DIN 2010 cei mai vechi o cunosc am fost duminica pentru o proba de lucru la cluj ora 09.30 in somesenilor dar anainte am cerut citeva informatii si detalii asa am constatat ca sunt aceiasi dar nu mai cer comision decat contra costul echipamnentului de lucru zic iei 280euro dar zic ca til da inapoi in decurs de 2luni si sati suporti transportul tot returnabil nu am aflat valoarea acestuia .Am plecat bucuros ca nu am picat in plasa lor Citează
Members DariusG4 Postat Noiembrie 19, 2013 Members Postat Noiembrie 19, 2013 scuz nu am fost prea explicit modul de lucru este urmatorul nu ai camionul tau ,periei camionul al duci 2 3 ore la destinatie ati iei bagajul mergi la hotel ,astepti daca si cand vine alt camion ,al iei ail duci la alta destinatie,dar nuti uita bagajul si tot asa contractul se facein estonia patronul danez munca in danemarca si comunitate ue ,esti meru in miscare si cu bagajul dupa tine din hotel in hotel gasesti informatii pe forum cauta KIM jOHANDSEN Aceiasi firma norocul meu ca exista aces forum aici am aflat despre iei eu am fost la cj duminica dar fiecare hotaraste pentru el sa auzim de bine -salar 1300 fix .sau nu ai inteles ce ti se recomanda mai sus. drumuri bune domnilor. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.