Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Buna ziua,

Am cumparat o platforma auto (autospecializata) de 4.6 t.

As vrea sa stiu care sunt conditiile in care pot circula in oras (restrictie 3.5t) ?

Totodata vreau sa stiu cum sa procedez cu tahograful deoarece nu folosesc masina decat ocazional pentru a aduce autoturisme din Germania , mentionez ca platforma este pe persoana fizica.

De unde sa scot 28 de discuri daca eu o folosesc o data la luna sau poate de doua ori.

Va multumesc

• Moderators
Postat

pentru a circula intr-un oras pe interdictia de 3,5 trebuie,in functie de oras, sa ceri si sa ai in posesie un permis de libera trecere pentru care se plateste o anumita suma .

la tahograf...uitate te rog pe forumul nostru si o sa gasesti cum se foloseste...revii daca nu intelegi..

daca folosesti masina ocazional pe perioada lipsa iti trebuie o foaie de concediu..dar ma abtin la aceasta problema..ii las pe colegii mai documentati sa te indrume pentru a nu oferi informatii eronate

• Members
Postat

Cel mai bine te adresezi ISCTR ului,cred ca ai avea nevoie de o licenta pt transport in interes propriu.

Foaie de concediu pentru masina inmatriculata pe persoana fizica,eliberata de cine,domnule moderator?

Vezi daca este posibil sa ii faci detarare,intreaba la RAR,asta te-ar scuti de toate bataile de cap.

• Members
Postat

Data intrării in vigoare:

05 Martie 2013

ORDONANTA DE URGENTA nr. 11 din 27 februarie 2013

pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2011privind transporturile rutiere

EMITENT:

GUVERNUL

PUBLICAT ÎN:

MONITORUL OFICIAL nr. 122 din 5 martie 2013

Având în vedere faptul că România se confruntă în ultima perioadă cu o serie de evenimente

rutiere cu consecinţe extrem de grave, în care sunt implicate autovehicule construite şi echipate pentru transportul a 9 persoane, inclusiv conducătorul auto, care efectuează transport rutier naţional contracost de persoane, vehicule rutiere a căror masă totală maximă autorizată este cuprinsă între 2,4 tone şi 3,5 tone, care efectuează transport rutier național de marfă, precum şi vehicule care

efectuează transport rutier de vehicule rutiere defecte sau avariate, fără ca aceste operaţiuni de transport să fie autorizate,

întrucât în urma acestor evenimente a crescut numărul constatărilor autorităţilor abilitate şi

sesizărilor partenerilor sociali în privinţa existenţei unor practici ilicite în activităţile de transport rutier

de persoane

ţinând seama de faptul că se constată o creştere alarmantă a transporturilor cu vehicule rutiere

destinate transportului de vehicule avariate sau defecte, vehicule care nu corespund din punct de

vedere tehnic, nefiind omologate şi agreate în acest sens, iar conducătorii auto ai acestora nu au o

pregătire specifică, astfel încât se pune în pericol siguranţa rutieră

cauta si vezi ce si cum, si vezi ca ai si norme de aplicare !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.