Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Buna ziua! Stimate domn cred ca ati inteles gresit mesajul meu: eu nu am CAMION, eu caut un coleg care are experienta pe comunitate pt a merge in echipaj sa muncesc, deoarece la toate firmele cere experienta s.a.m.d.

O zi buna sa aveti!(ar trebui sa va cereti scuze....)

• Members
Postat

Colegu' Babencu iti va fi greu sa gasesti ceva de munca daca tu nu esti in stare sa zici concret ce vrei. De obicei ,cand un incepator cauta coleg cu experienta pentru echipaj inseamna ca a gasit deja o firma dispusa sa il angajeze atata timp cat aduce un sofer cu experienta pentru a merge impreuna.

" eu caut un coleg care are experienta pe comunitate pt a merge in echipaj sa muncesc," ...e de apreciat dorinta ta de munca,insa nici un sofer nu face angajari asa ca te adresezi cui nu trebuie. Invata sa iti structurezi un mesaj,te va ajuta mult pe viitor,mai ales cu angajatorii straini.

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.