Members Babencu Postat Noiembrie 29, 2013 Members Postat Noiembrie 29, 2013 Caut un coleg care are experienta pe comunitate pt a merge in echipaj sa muncesc, deoarece la toate firmele cere experienta s.a.m.d. Tel : 0755546291 Nelu Citează
Members Babencu Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Members Postat Noiembrie 30, 2013 Buna ziua! Stimate domn cred ca ati inteles gresit mesajul meu: eu nu am CAMION, eu caut un coleg care are experienta pe comunitate pt a merge in echipaj sa muncesc, deoarece la toate firmele cere experienta s.a.m.d. O zi buna sa aveti!(ar trebui sa va cereti scuze....) Citează
Members VasiliuM Postat Noiembrie 30, 2013 Members Postat Noiembrie 30, 2013 Colegu' Babencu iti va fi greu sa gasesti ceva de munca daca tu nu esti in stare sa zici concret ce vrei. De obicei ,cand un incepator cauta coleg cu experienta pentru echipaj inseamna ca a gasit deja o firma dispusa sa il angajeze atata timp cat aduce un sofer cu experienta pentru a merge impreuna. " eu caut un coleg care are experienta pe comunitate pt a merge in echipaj sa muncesc," ...e de apreciat dorinta ta de munca,insa nici un sofer nu face angajari asa ca te adresezi cui nu trebuie. Invata sa iti structurezi un mesaj,te va ajuta mult pe viitor,mai ales cu angajatorii straini. Citează
Members iulianirina59 Postat Ianuarie 31, 2014 Members Postat Ianuarie 31, 2014 salut colegu! pai ai de lucru undeva? ai gasit undeva unde vrea echipaj? Citează
Members Babencu Postat Mai 7, 2014 Autor Members Postat Mai 7, 2014 Sofer profesionist caut loc de munca pe comunitate (singur sau echipaj).Tel : 0755546291 Nelu disponibil imediat Citează
Members iepuras12 Postat Mai 10, 2014 Members Postat Mai 10, 2014 iulianirina 59 ai exp. pe comunitate? Citează
Members Peter Holmberg Postat Septembrie 9, 2014 Members Postat Septembrie 9, 2014 Astept CV-ul pe adr mantonenu@gmail.com si conditiile in care tu ai fi multumit sa lucrezi pe comunitate , sau suna : +358405942766 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.