Members Matey Postat Decembrie 18, 2013 Members Postat Decembrie 18, 2013 Salut! Am luat si eu saptamana trecuta "CE" si astazi m-am inscris Astazi 18.12.2013 pentru un "atestat marfuri generale(m-a costat 600 ron)" in Orasul PASCANI. Imi puteti spune va rog frumos ce acte imi mai trebuiesc pentru a ma angaja ? (gen: cartela tahograf.. si ce fel de cartela ..etc, aviz.. ce fel de aviz, cat costa..) Astept poate ma ajuta cineva! Va multumesc. Citează
Members Ionutzb Postat Decembrie 18, 2013 Members Postat Decembrie 18, 2013 salut Matey bafta in continuare! card taho 239 ADR aprox 300(optional) medical +psihologic tip siguranta circulatiei 185 pasaport 270 cu astea poti sa iti cauti linistit de lucru!!!!bafta si drumuri bune Citează
Members Jimmy70 Postat Decembrie 19, 2013 Members Postat Decembrie 19, 2013 Pasaport nu cred daca e pe comunitate! si multa bafta!!! Citează
Members Matey Postat Decembrie 19, 2013 Autor Members Postat Decembrie 19, 2013 multumesc frumos ionutzb.imi poti zice te rog frumos si pe ce perioade sunt actele enumerate de tine mai sus? jimmy70 deci trebuie ori nu trebuie pasaport? ..sa nu dau banii aiurea. Citează
Moderators cico_3504 Postat Decembrie 19, 2013 Moderators Postat Decembrie 19, 2013 pasaportul este necesar daca tranzitezi tari care nu fac parte din UE,pentru restul poti trece cu CI,mai pe intelesul tau...daca treci ungaria,austria,spania,franta olanda,germania[plus altele care fac parte din ue] nu ai nevoie de pasaport dar daca te duci in Turcia,Ucraina vei avea nevoie... Citează
Members Matey Postat Decembrie 19, 2013 Autor Members Postat Decembrie 19, 2013 eu vreau sa lucrez pe un camion in RO. creti ca in afara de : - CE - atestat de marfuri generale - card tahograf - aviz psihologic - adeverinta medicala Mai trebuie ceva in afara de astea? Citează
Members Ionutzb Postat Decembrie 19, 2013 Members Postat Decembrie 19, 2013 atestate,card si pasaport 5 ani aviz psihologic 3 ani aviz medical un an Citează
Members Matey Postat Decembrie 19, 2013 Autor Members Postat Decembrie 19, 2013 atestate,card si pasaport 5 aniaviz psihologic 3 ani aviz medical un an ok iti multumesc Citează
Members Matey Postat Decembrie 20, 2013 Autor Members Postat Decembrie 20, 2013 eu vreau sa lucrez pe un camion in RO.creti ca in afara de : - CE - atestat de marfuri generale - card tahograf - aviz psihologic - adeverinta medicala Mai trebuie ceva in afara de astea? 1. CREDETI CA LA ANGAJARE MI-AR MAI TREBUI CEVA IN AFARA DE ASTEA? DACA DA, CE? 2. SUNT DIN IASI, si-a facut cineva: card tahofraf, aviz psihologic, aviz medical, IMI POATE ZICE UNDE POT MERGE SA LE FAC SI EU? MULTUMESC Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.