Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Răspunsuri 166
  • Citiri 29,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Postat
  • Members

din cate stiu daca stai pe comunitate 11/100km+salar minim+35e daca nu ai incarcare, se sta cam 6 saptamani afara si 2acasa se schimba masinile in austria/worgl. au volvo daf si iveco noi pe comunitate. uni soferi ziceau cai bine alti ziceau ca le trage din km. Sper ca tiam fost de folos

Postat
  • Members

Eu am vorbit cu doi colegi de la ei si asa miau zis daca mau mintit si eu va mint. Unul dintre ei era multumit si celalalt nu era multumit ca ia taiat vreo 700 de km. La bani amandoi miau zis la fel, am vorbit cu iei in septembrie.

Postat

ai dreptate, sunt platiti cu 11e/100 de km, trag remorci de dhl pe comunitate, poti sta cat vrei..1,2  3 luni chiar iar schimbul se face in general germania . mi se pare a fi o firma serioasa si merita sa incerci dar restul depinde de tine.

Postat
  • Members

STIE CINEVA DACA ANGAJEAZA SI SOFERI FARA EXPERIENTA IN ECHIPAJ BINEINTELES SALUTARE!!!!

Postat
  • Members

Am un amic care lucreaza la ei, cara la IKEA si e foarte multumit. Si la proba practica a spus ca e incepator, dar a iesit bine cu testarea, si l-a dat cu un coleg si dupa doua saptamani a luat-o de unu singur, deci incearca!

• 1 month later...
Postat
  • Members

Edy are anunt de angajari soferi non stop pe ejobs. De ce oare? Cum o fi la ei?

Postat
  • Members

aveti idee cam cum se lucreaza (incarcari,descarcari,timpi de lucru,etc...)la aquila ploiesti.

Postat
  • Members

AM FOST LA INTERVIU;iti trebuie un an exp. extern,cazier auto si juridic ,card ,fisa med.cfr,aviz psihologic,pasaport, atestat,si cam atit . Dupa interviu si proba practica astepti tel. SA TRECEM la ce ne doare; 11euro/100km ,8mil pe tara, 3luni pe comunitate, la fiecare luna afara ai o zi libera in tara plus din concediu, cind te intorci iei alta masina. iar in legatura cu ce spunea colegu este adevarat dar nu ai loc de cei vechi////

Postat
  • Members

AFARA AU NU-MAI MASINI NOI CU CARD AU SPUS ASA CA TREBUIE SA LUCREZI IN PROGRAM

Postat
  • Members

11euro la 100km si 20 euro knd nu ai cursa si sarbatori legale,intradevar itit taie din km,cam 500km pe luna.

Postat
  • Members

AM FOST LA INTERVIU;................................................... iar in legatura cu ce spunea colegu este adevarat dar nu ai loc de cei vechi////

salut ! la ce te referi  in legatura cu cei vechi?    si inca ceva , cat se sta acasa?  multumesc!
Postat
  • Members

daca stai 3luni ai 3zile de la firma platite si cite zile de concediu vrei 2,3 5etc pina te intorci.taie km .cind am fost eu uni isi dadeau demisia fiind nemultumiti

Postat
  • Members

ACEIA LUCREAZA PE COM. TUR - RETUR SI AU 1200 EURO PLUS 8 MIL. PE TARA.DAR NU E LOC. NUMAI DACA PLEACA CINEVA.IAR CELALALT TE CUNOASTE

Postat
  • Members

am aflat acum ca cumpara 50 volvo noi dar este problema cu contractul cu cei de la volvo. pina se rezolva ei strang cv,interviuri ,proba lucru in parcarea tir-ului intre masini si astepti sa te sume pentru restul

Postat

trei luni afara si o luna acasa platita?

Postat
  • Members

nu la 3luni ai 3 zile, 1ptr. fiecare luna ,iar daca nu iti iei zile din concediu dupa 3zile pleci inapoi

Postat
  • Members

nici eu na-m avut toate actele,iti da un chestionar antic sa completzi,motoare cu aprindere prin scinteie printe intrebari, intrebari despre tine si parcarea tir-ului cu spateleintre masini

Postat

ma intreaba cumva cum s-a inventat motorul? glumesc.

Postat
  • Members

nici eu na-m avut toate actele,iti da un chestionar antic sa completzi,motoare cu aprindere prin scinteie printe intrebari, intrebari despre tine si parcarea tir-ului cu spateleintre masini

Nu era mai potrivit sa intrebe despre motorul cu aprindete prin compresie ?  :)

Postat
  • Members

AM FOST LA INTERVIU;.......

salut !te mai deranjez cu o intrebare : asigura transport la plecare si venire  pe comunitate? multumesc anticipat !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.