Members overskyjr Postat Ianuarie 18, 2014 Members Postat Ianuarie 18, 2014 Buna ziua, Domnilor eu am stat de vorba cu un coleg care lucreaza in Anglia de 2ani si mi-a zia ca se gaseste de munca, lucru verificat si de mine pe internet unde apar in fiecare zi 10-20 posturi de munca,dar in fine ce m-a incurajat, a fost povestea unei fete -25ani care dupa o luna de training in echipaj a reusit sa primeasca un camion PE care sa lucreze.bine inteles ca dupa examenele CPI ADR am plecat si eu deci la inceputul lui februarie,lucru pozitiv de altfel pentru mine.o rugaminte,celor care IMI pot da relatii suplimentare pozitive sa ma contacteze chiar si ptr a pleca impreuna, rog expertii in negativism sa se abtina si sa stea in lumea lor ca nu o sa le ia nimeni carnea din gura ci dimpotriva le da o fripturica, drumuri bune Citează
Members mscoconu Postat Ianuarie 24, 2014 Members Postat Ianuarie 24, 2014 Care mai e treaba prin UK ? Prin februarie vreau sa ajung si eu pe acolo sa imi incerc norocul ca sofer, detin B,C,D,E cu atestate marfa , persoane si ADR. - dar fara experienta - Citează
Members cabbie99 Postat Ianuarie 27, 2014 Members Postat Ianuarie 27, 2014 Eu am participat in luna noiembrie 2013 la Bucuresti la o intalnire/prezentare a unor englezi veniti din Southampton.Din pacate firma din Romania care i-a contactat si chemat aici din punctul meu de vedere erau niste hoti cu acte in regula.Am discutat cu Richard Mole de la RLM Jobs reprezentantul firmei de recrutare engleze si din datele care mi-au fost prezentate reiese ca ei au masiv nevoie de forta de munca insa de aici apar urmatoarele probleme: 1.Ca sa poti merge la interviu trebuie sa fi acolo 2.Costul minim de sedere in UK este in jur de 500-700 de lire in luna in care ei iti cauta job. 3.Cam greu sa gasesti chirie doar ptr o luna....poate doar la vreun pakistanez certat cu curatenia. 4.Bilet dus catre UK minim 100 de lire. De aici se poate trage concluzia.Si va spune unu care a locuit in UK.Mai sunt colegi care lucreaza pe UK si care pot confirma cele scrise de mine. In fine daca este cineva interesat sa incerce situl firmei de recrutare este : http://www.rlmservicesltd.co.uk Later edit:este musai necesar sa vorbiti engleza la nivel de independent user adica sa vorbiti fluent. Citează
Members Fane_babanu78 Postat Ianuarie 28, 2014 Members Postat Ianuarie 28, 2014 Salutare , Sunt si eu interesat de o plecare in UK dar problema se pune in felul urmator .. daca trebuie sa ai neaparat ADR-ul (nu i-l am) daca trebuie sa ai experienta pe comunitate sa ai vechime sau se accepta si incepatori posed permis B,C,D,E atestat transport mafa si persoane +cartela tahograf Daca ma poate ajuta cineva cu cv informatii va rog sa lasati un mesaj eventual un nr dre telefon pentru a putea lua legatura. drumuri bune va doresc.. Citează
Members cabbie99 Postat Ianuarie 28, 2014 Members Postat Ianuarie 28, 2014 Deobicei cer minim 2 ani experienta.ADR-ul este un plus daca-l ai nu este obligatoriu. Citează
Members Fane_babanu78 Postat Februarie 1, 2014 Members Postat Februarie 1, 2014 Stie cineva daca este vreo firma in Romania care face recrutari si pentru UK..?? Citează
Members cabbie99 Postat Februarie 2, 2014 Members Postat Februarie 2, 2014 De ce sa platesti ceva care se poate face de catre tine?Tu nu intelegi ca intermediarii din Romania sunt niste excroci cu acte in regula. Citează
Members adrian30 Postat Februarie 4, 2014 Members Postat Februarie 4, 2014 spuneti-mi va rog si mie care ar trebui sa fie salariul normal pentru un incepator? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.