Members danniel 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Members Postat Ianuarie 29, 2014 buna ziua numele meu este daniel si caut un coleg cu experienta de la care pot invata si profesa pe tir mentionez ca detin permis cat -b ,anul 1998 c,c+e 2001 atestat marfa cartela tahograf problema este ca nu am experienta pe tir de aceea caut pe cineva de la care sa invat tel 0763348875 dani.dany92@yahoo.com Citează
Members Fane_babanu78 Postat Februarie 1, 2014 Members Postat Februarie 1, 2014 Cauta pe forum Hartl Timisoara si vezi ce se vorbeste.....suna la ei si vezi daca fac angajari pentru sofer 2 (fara experienta). Daca fac pune mana fa_ti un dosar cu toate documentele care trebuiesc atasate si depune_l la ei. Sper ca iti vor fi utile informatiiile...bafta multa si succes pe viitor. Citează
Members danniel 79 Postat Februarie 18, 2014 Autor Members Postat Februarie 18, 2014 ms mult am sa caut sa vad ce spun Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.