Members antonie constantin Postat Februarie 15, 2014 Members Postat Februarie 15, 2014 conduc gratis auto in Europa Galati Adaugat La 15:40, 14 Februarie 2014, Numar anunt: 21873091 Trimite Salveaza Tip job: Part time vreau sa merg in Germania si ma ofer sa conduc orice auto, am toate gradele in permis.-vorbesc germana si engleza. ........................................... Acest anunt l-am gasit astazi,,,oare ne mai miram de ce meseria asta nu mai e ce a fost?Oare cand o sa se schimbe si mentalitatea unora? Sper sa imi mai dea D-zeu zile sa o vad si pe asta. Citează
Members Adrian93 Postat Februarie 15, 2014 Members Postat Februarie 15, 2014 Oameni fara minte . Citează
Members antonie constantin Postat Februarie 15, 2014 Autor Members Postat Februarie 15, 2014 Asta e mesajul unui sinucigas,,,poate tine cura de slabire si nu stie cum sa o faca mai repede:)) Citează
Members Adrian93 Postat Februarie 15, 2014 Members Postat Februarie 15, 2014 I-am trimis mesaj si l-am intrebat daca e incepator, uitati ce mi-a spus . Citează
Members LUCH Postat Februarie 16, 2014 Members Postat Februarie 16, 2014 Pai cel care vrea sa conduca gratis(coleg nu-i pot spune)poate este vre-un fost politist iesit la pensie ori vrea sa plimbe ori vrea sa-si piarda urma.....Si mai vrem salariu cit de cit,uite cum vin unii si vor sa conduca gratis....inseamna ca are ce pune pe masa la familie.... Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.