Members mihu2579 Postat Februarie 15, 2014 Members Postat Februarie 15, 2014 Salutare. Ma numesc Mihai, lucrez ca sofer pe camion de aproape 4 ani, dar am lucrat doar pe tara. De saptamana viitoare o sa ies si afara, cu un camion de 12 t + remorca. As dorii niste sfaturi de la voi.... Prima cursa e pana in Franta, si seful a zis ca o sa trec prin Ungaria-Austri-Germania-Franta, Am fost o data cu un unchi pan ain italia sa vad cum e, dar el avea satelitar pe ungaria, abc pe slovenia si nu stiu ce pe italia... nu a platit nimic Eu in schimb va trebuii sa imi fac rovinete.Asta ma intereseaza in principiu si binenteles orice sfat pt inceput e binevenit. Citează
Vizitator Anonymous Postat Februarie 15, 2014 Postat Februarie 15, 2014 salut,pe Ungaria trebuie sa iti iei tranzit-ul din vama cu cardul shell acolo dupa ce treci de cantarul unguresc,pe Austria ar trebui sa ai go box,pe Germania inainte de intrare in tara iti iei toll collect,iar pe Franta nu stiu cum e... Citează
Members TUDOR 2013 Postat Februarie 15, 2014 Members Postat Februarie 15, 2014 Salut,pe Franta pe nationale nu platesti,pe autostrada platesti cu cardul sau cash la fiecare poarta depinde cat mergi ,de regula se plateste la iesirea de pe autostrada. Citează
Members mihu2579 Postat Februarie 15, 2014 Autor Members Postat Februarie 15, 2014 multumesc colegii, apreciez Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.