Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salutbaieti si bine v-am gasit!

Ieri mi-am cumparat o duba un P. Boxer.. Si azi am zis... sa o testez putin... asa ca am facut un drum dde vro 50 de km cu ea, toate bune si frumoase doar ca ma doare mijlocul fenomenal, am avut ceva probleme dinainte, o posibila hernie de disc "lecuita" cu lipsa eforturilor, din pacate azi vad ca m-a luat iarasi... ma intreb daca zdruncinarile astea... la cele mai mici denivelari parca ma arunca sus-jos 1-2 cm sunt de la amortizoare sau ... e normal ? :-o M-am uitat la colegii de trafic, vedeam ca si pe ei ii salta/zdruncina dar parca n-am auzit pe nimeni sa se vaite de spate de la condus o duba 50 de km...

Voi ce stiti din experienta, sunt dubele mai "dure" la mers decat un turism sau ar trebui sa schimb ceva amortizoare?

• Members
Postat

Ce tare e faza asta:))

Tu ti-ai facut cont ca sa te lauzi ca ti-ai luat duba:))

Oricum.. daca ai probleme cu spatele si te-a zdruncinat, clar e ca de acolo te doare iarasi spatele..

Cand mergi fara greutate o sa te salte mai mult dar se schimba situatia dupa ce ai macar 300 de kg greutate.

Poate ai si rotile mai umflate decat ar trebui..ce presiune au?

• Members
Postat

Uite sa stii ca nu mi-a dat prin cap sa intru la un peco ceva sa verific presiunea, desi nici nu stiu cat ar trebui sa fie :( iar de greutate... cam greu ... nu stiu daca voi pune mai mult de 200 de kg pe ea, bag flori in ea, iti dai sema e mai mult volum decat greutate...

Inca odata.. e normal sa fie ea mai "zdruncinatoare"? La turisme n-am avut problema asta..

• Members
Postat

Depinde oricum in ce fel te zdruncina.

Daca te arunca in sus la denivelari e bine..dar daca atunci cand iei o groapa ai impresia ca s-a rupt toata masina atunci nu-si fac amortizoarele treaba.

Daca nu ai greutate e normal sa te zdruncine mai mult pentru ca masina asta e gandita pentru transport marfa..cam la 800-1000 de kg se comporta cel mai bine.

Te poate zdruncina si daca ai presiune mai mare decat trebuie.

• Members
Postat

Mersi fain, o sa ii verific cat are in roti, de fapt zi-mi daca stii cat ar trebui, daca nu unde sa ma uit, ca pe la usi am tot cascat eu ochii da nu e abtipildu ala cu fata-spate...

Gropi n-am luat, dar parca prea se simte orice denivelare...

LE: r15/225 peugeut boxer 2002 inalt

• Members
Postat

posibil sa scrie pe capacul de la rezervor.

Daca spui ca mergi cu ea mai mult goala pune 3,2 bari pe fata si intre 3,5-4 bari pe spate

• 9 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.