Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

CURRICULUM VITAE

DATE PERSONALE

Nume Prenume CSABA PALL

Adresa Codlea , Str. Muntisor,Bl.5B Sc. A Ap2

Telefon 0743765976

Locul si data nasterii TG. Mures 23-08-1983

Stare civila Necasatorit

STUDII

- Diploma de Bacalaureat 1997-2001

- Liceu profesional industria lemnului

- Electrotehnica si electronica aplicata

EXPERIENTA PROFESIONALA

- Sofer pe camioneta de 3,5 t COSPRIM.SL Spania,Madrid 2 ani

- Inmobiliaria Inter. 3,5 t - Transport materiale constructii 1 an

- Grupo Inmobiliario Lobansa S.L - Sofer 3,5t 2 ani

- ITC logistic transport comunitate camioneta 2014

APTITUDINI

- Excelente abilitati comunicative, fire dinamica, sociabil, usor adaptabil

- Ma adaptez usor la conditiile de munca

- Imi formez usor noi deprinderi profesionale

PERMISE

- Posesor permis de conducere B.BE. C.CE.D.DE.

- Atestat profesional ADR Tahograf

LIMBI STRAINE

Engleza-mediu scris si vorbit

Spaniola-f inalt scris si vorbit

Maghiara-mediu scris si vorbit

• 2 weeks later...
  • Members
Postat

salut, caut un sofer sa lucreze pe comunitate mai exact in danemarca suedia pe o scania euro 3 , firma este din brasov camionule este in suedia acum , eu lucrez pe el acum , pot oferi 0,14 centi / km se sta in danemarca suedia 3 luni cu o luna acasa, daca esti interesat trimite um mail sau pentru mai multe informati sunati in Brasov la nr de tel 0726305012 Cristina Tanase firma este Fides speed

• Members
Postat

Deci pe bune,pana nu se trezeste vreunul cu procuratura la usa nu se lasa.Mai oameni buni intelegeti odata pentru totdeauna ca plata la kilometru este ILEGALA?

ILEGÁL, -Ă, ilegali, -e, adj. 1. Care nu este în conformitate cu legea, care încalcă legea. 2. Care nu este recunoscut, admis de lege, aprobat de autoritățile unei țări, care desfășoară în ascuns o activitate (politică); p. ext. care servește acestei activități; conspirativ, clandestin. – Din fr. illégal.

Intelegeti ca aici este un loc public si nu privat si oricine poate citi aceste ilegalitati.

Ma rog,sincer eu ca admin/moderator as da delete direct la aceste anunturi.

• Members
Postat
Articolul 10 aliniatul 1 din 561 / 2006 Ce .

Aliniat = care este aşezat în linie dreaptă; (despre ţări) Care aparţine unei grupări constituite pe baza unui tratat. :D

Ce naiba Mario,aveam pretentii ;)

• Members
Postat

Pune frana si nu cere mai multa atentie decât meriti domnule valoare morala , care in primi pasi pe forum ai nesimtirea sa fi mai cu mot decât toti ceilanti începători de aici si oferi spaga sa obtii un loc de munca , si ti lectii de moralitate unui tip care vrea si crede in conceptul de egalitate in drepturi , la fel aici , toti sunteti egali si aveti acces la ofertele de munca .

alineatul , o simpla greseala , sper sa îmi fie cu iertare !!

• Members
Postat
Pune frana si nu cere mai multa atentie decât meriti domnule valoare morala , care in primi pasi pe forum ai nesimtirea sa fi mai cu mot decât toti ceilanti începători de aici si oferi spaga sa obtii un loc de munca , si ti lectii de moralitate unui tip care vrea si crede in conceptul de egalitate in drepturi , la fel aici , toti sunteti egali si aveti acces la ofertele de munca .

alineatul , o simpla greseala , sper sa îmi fie cu iertare !!

ceva nu-i bun daca ai ajuns sa bagi in seama si sa pui la suflet suparare la calmul tau Mario 'contabil' reprofilat :-s:-sx_x

• Members
Postat

Da spaga la angajare ? :ymapplause: (bravo esti meserias ) . 3:-O . Asta mi se pare cel mai josnic lucru pe care-l poate face cica un "SOFER" . Mai rau de atat nu ai cum sa decazi . Am mai avut eu un coleg care punea bani de acasa ca sa intre pe un traseu mai bun (al meu) si cand l-a incadrat patronul de fata cu mine I-a zis asa " DACA NU ERA X sa puna cuvant pt. tine EU nu te angajam , nu te-am vrut . Si l-a dat afara pana la urma " cu toate ca punea bani de la el si facea sume mari pe zi ." si eu cu atatea bube nu s-a lepadat omu' de mine , pt. ca nu eram "bagabont" , vorbeam ce-mi trecea prin cap si nu aveam frica , nu pupam in fund pe nimeni , mai lasam si la alt sofer un os daca avea un program prost etc . Ce e in gusa si-n capusa :)) .

P.S. sfatul meu e sa renunti la astfel de practice caci nu ai de castigat pe TERMEN LUNG . + Ca la patron azi esti maine nu esti , ca sa-ti gasesti de lucru iar o sa ai nevoie de colegi (macar sa fii in relatii bune , amicale ) .Dar tu umbli cu prostii . . .

P.S. 2 la posturile de la stat e alta treaba mai ziceam , Dar sa dai spaga la PRIVAT :)) la PATRON ?!@!?

• 2 weeks later...
  • Members
Postat
Sa te cheme Csaba Pall si sa vorbesti spaniola mai bine decat maghiara deja pun o intrebare:d-le Csaba Pall sunteti spaniol ca dupa nume nu pareti ;D;D

Sincer, nu stiu care e treaba ta la ce limbi de conversatie stie omu'.Sau postam doar de dragul postarii???

• 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.