Members mikey87 Postat Aprilie 3, 2014 Members Postat Aprilie 3, 2014 Am fost chemat la un interviu de catre valtrans impex din cluj. este cineva care lucreaza acolo in prezent si imi poate da detalii despre seriozitatea angajatorului??..sau cel putin din auzite? Citează
Members lkw_daniel Postat Aprilie 3, 2014 Members Postat Aprilie 3, 2014 Am fost chemat la un interviu de catre valtrans impex din cluj. este cineva care lucreaza acolo in prezent si imi poate da detalii despre seriozitatea angajatorului??..sau cel putin din auzite? Mesajde jack » Mar Iul 02, 2013 11:53 pm Salut Colegi feritiva de SC Valtrans Impex Srl. Cluj daca nu vreti sa mergeti acasa dupa 5-6 saptamani de munca si sa aveti neplacuta surpriza sa va treziti la decont cu km taiati si ne platiti plus bani pe motorina daca nu reusesti sa te incadrezi in consumul lor si nu in ultimul rand de modalitatea de a primi banii ramasi in rate Mesajde vladut90 » Vin Iun 28, 2013 12:55 am Colegul care a scris despre valtrans ca a luat doar 700 de euro, nu este adevarat salariul este de 10 centi /km primele 3 luni iar apoi treci la 11 centi/km angajarea se face din prima zi si nu dupa 3 luni cum ai spus .Se plateste pe tara salariul de 566 lei ,la inceput era 4 saptamani extern 1saptamana acasa iar acuma este 5 saptamani cu 2 acasa si singura problema este cu consumul 32,5 /luna ,care la unele masini este chiar imposibil sa il realizezi [chiar daca s-au instalat apometre (gps-uri pe rezervoare)] si esti calculat cu 10 sau chiar cu 9 centi/km. Citează
Members mikey87 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Members Postat Aprilie 3, 2014 Da merci daniel,am vazut postarea asta...dar este si o postare de bine...sa zic asa despre ei,aveam speranta ca este vre-un coleg ce lucreaza momentan acolo...eu plec peste 3 zile cu ei pe comunitate si vroiam sa aflu ce am de indurat:))) Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.