Members mutulica13 Postat Aprilie 12, 2014 Members Postat Aprilie 12, 2014 Pretul este .... Tableta samsung galaxy tab cu soft de navigatie igi primo 2 care Se Poate Folosi Atat Pe Masina Mica Cat Si Pe Camion sau Tir Cu Toate Setarile Necesare ( setari pt : lungime, latime, inaltime, trailer, viteza maxima, numar punti, greutate maxima si ADR. ) Factura si garantie 2 ani Ofer incarcator auto,incarcator casa + cablu de date Tari disponibile : Citează
EX Staff VT880 Postat Aprilie 12, 2014 EX Staff Postat Aprilie 12, 2014 &Stefan State , fara acordul admin nu poti desfasura activitati comerciale pe site !!! Citează
Members mutulica13 Postat Aprilie 12, 2014 Autor Members Postat Aprilie 12, 2014 &Stefan State , fara acordul admin nu poti desfasura activitati comerciale pe site !!! am o singura tableta si mi-am luat teapa cand am cumpart-o , am vrut tableta cu 3g si din pacate am luat versiunea wi-fi acum vreau sa o vand Citează
Members mutulica13 Postat Aprilie 12, 2014 Autor Members Postat Aprilie 12, 2014 Pretul este .... 450 lei fixContact 0740 416 168 Tableta samsung galaxy tab cu soft de navigatie igi primo 2 care Se Poate Folosi Atat Pe Masina Mica Cat Si Pe Camion sau Tir Cu Toate Setarile Necesare ( setari pt : lungime, latime, inaltime, trailer, viteza maxima, numar punti, greutate maxima si ADR. ) Factura si garantie 2 ani Ofer incarcator auto,incarcator casa + cablu de date Tari disponibile : Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.