Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Sondaj...

Nu ai mai condus pana acum... si incepi munca joi ora 05:00, iar marti ora 19 sa zicem...termini munca si intri in pauza saptamanala.

In tot acest interval, de cate ori ai voie sa conduci 10 ore?

• Members
Postat

Fiind vorba de doua săptămâni calendaristice diferite , in parte , pe drurata cărora se întind acesti timpi de munca , orele de conducere se împart intre cele doua săptămâni calendaristice .ce se conduce intre joi O5.00 -duminica 24 .00 in prima săptămână si intre luni 00 .00 marti 19.00 in a doua , ore care se aduna la duratele de conducere săptămânale corespunzătoare , raportate la săptămânile calendaristice din care fac parte .

Joi - duminica - 10 h x2 - respectam cerinta maxima de doua amplieri durata conducere in saptamana calendaristica in cauza

Luni - Marti - 10x 2 - respectam cerinta maxima de doua amplieri durata conducere in saptamana calendaristica in cauza

Atât timp cat se respecta limitele cerute in alineatul 6 - 561/ 2006 CE , durata conducere săptămânală raportata la saptamana calendaristica 56 ore maxim si durata conducere bi-săptămânală , raportata la doua săptămâni calendaristice 90 ore , nu exista o limita in 6 perioade de 24 h , daca careva vrea sa tina un calcul propriu .... Alta treaba .

• 2 months later...
  • Members
Postat

Corect. Merci ptr raspuns.

Detalii in documentul VOSA urmator, pagina 19:

https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/208091/rules-on-drivers-hours-and-tachographs-goods-vehicles-in-gb-and-europe.pdf

Deci in 6 perioade de 24h (intre 2 pauze saptamanale) poti face chiar si 58 de ore de volan...perfect legal.

Eu nu cred!   Aritmetica mea zice ca  4 programe a 9 ore + 2 programe a 10 ore = 56 ore . 

• Moderators
Postat

Eu nu cred!   Aritmetica mea zice ca  4 programe a 9 ore + 2 programe a 10 ore = 56 ore . 

Se poate și invers, adică 4 programe a 10 ore + 2 programe a 9 ore = 58 ore.

• Members
Postat

Se poate și invers, adică 4 programe a 10 ore + 2 programe a 9 ore = 58 ore.

Ich glaube nicht! Est une bêtise crasse . Dar ma rog ........fiecare cu portofelul lui   ...al meu e mic si gol si ma oftic

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.