Members TirExpress Postat August 1, 2015 Autor Members Postat August 1, 2015 Pai... cam asta am cautat si eu. Atlasul acela vechi. Era 28 de euro in Franta cand mi-am cumparat ultima oara. Eram tanar, pe atunci! Tot ce am gasit acum a fost un mousepad de 18 euro. Ca nu gasesc mai nimic in el. Naiba stie la ce o fi bun. Asa, ca update. Daca vreti o scuza buna pentru a vizita Plaza del Spagnia cu camionul, va vand GPS-ul meu. Mai are si avantajul ca iti arata live toate podurile de maxim 15 tone, si 2 m latime. Chiar daca la 500 m are ruta pentru camioane. Sunt curios cand o sa ma bage prin vreo pestera, albie de rau sau vreun cotet de rate. Sincer, nu m-ar mira. Asadar, Garmin Dezl este pe principiul de functionare american : mult, prost si fara rost. Sent from my SGH-T999L using Tapatalk Citează
Members UNHleaSHD Postat August 1, 2015 Members Postat August 1, 2015 Intrebare:Cand cumperi un Atlas iti da si o persoana specializata care sa il foloseasca Citează
Moderators cico_3504 Postat August 1, 2015 Moderators Postat August 1, 2015 da Marcele...de obicei blonda si cu dimensiuni ideale 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.