Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mi-am adus mireasa cu camionul la altar

Featured Replies

Postat
  • Members

foarte frumos si original colegu,sa aveti casa de piatra si drumuri bune si lungi sa poti sa-ti plimbi si nepotii....

• Răspunsuri 61
  • Citiri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Postat
  • Members

Felicitari, va sta fffffffffff  bine. Casa de piatra!!!!!!!!!!

Postat
  • Members

esti cel mai tare, bravo, felicitari si casa de piatra...sau erai cu domnisoara de onoare si cea in albastru era mireasa?

Postat
  • Members

............................................................. nu am cuvite colegule decat casa de piatra si multa bafta si sanatate la toti 3 . M-a mancat in ....... sa i arat si lu nevastamea si uite ce bataie am luat ca eu nu am fost in stare :))

Postat
  • Autor
  • Members

pai da ai tot timpul inainte sa organizezi atunci ceva de acuma incolo :) ce daca faci o seara cu o iesire la un restaurant cu o ocazie ceva nu o fi bun? si apoi niciodata noi nu suntem satisfacuti de ceia ce a fost eu cind ma uit in urma ma gindesc ca as fi facut inca si mai fain daca planificam  din timp :)

Postat
  • Members

,,WOOW,, CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE,MULTI COPII FRUMOSI SA FACETII SI FERICITI  ,SUPER TAARE COLEGU,BRAVO ,

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

felicitari! fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff frumos! nici nu am mai vazut asa ceva! bravo!          sa fiti fericiti!

Postat
  • Members

Cum era, cabina de piatra? Totusi cred ca e preferabil din tabla. Nu cred ca-mi amintesc bine acum. Mi-a placut ca i-ai aratat din timp cum se alimenteaza ;)

A, mi-am amintit: casa de piatra si felicitari pentru originalitate.

• 2 weeks later...
Postat
  • Autor
  • Members

multumesc tuturor colegilor numai bine la toti!!!

• 5 weeks later...
Postat
  • Members

Felicitari si casa de piatra , sanatate sa fie colegu si armonie in cuplu , restul, incet, incet se rezolva toate ...

Doamne ajuta

Postat
  • Members

Casa de piatra colegu !!! ffffff frumos.chiar m a emotionat filmu tau.......... :  f frumos

• 2 weeks later...
Postat

casa de piatra colegule!!! SUPERB

Postat
  • Members

Felicitari si casa de piatra! Superb videoclipul!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti!!!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Postat
  • Members

SE VEDE CA-TI PLACE MULT MESERIA ASTA E BINE TOTUSI CA N-AI PLECAT IN CURSA DUPA AIA (SPER) ORCUM FOARTE TARE IDEEA .CASA DE PIATRA SI MULTA SANATATE SI ASFALT USCAT

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

CASA DE PIATRA,cat de mult am vrut sa fac si eu ceva de genu asta ,ma gandeam la 3 cap tractor in coloana si ceva goarne pe ele ...... :'(dar......prea tarziu m-ia venit ideia si trebuia ceva bani si autorizati ,ORICUM SUCCES IN CASNICIE SI CARIERA  :)

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

felicitării !!! casă de piatră!!! sanatatea,fericirea si norocul sa va insoteasca pe cararile vietii !!!  :D :D :D

• 1 month later...
Postat
  • Members

frumos...casa de piatra fericire si tot ce va doriti ...si care camion ca aia e o limuzina...:P....frumos si manul  ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.