Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POZE IN PHOTOSHOP

Featured Replies

• Members

salutare...... am sa postez cateva poze facute de mine in photoshop

ingerash1983_c.jpg

ingerash1983_b.jpg

ingerash1983_a.jpg

astept parerile voastre

Frumos ingerash ai talent  ;) ;) ;)

• 3 months later...
  • Author
  • Members

Salutare din nou...dupa o lunga perioada in care nu am mai modificat nimic...acum in sfarsit am sa mai postez o photo modificata de mine in photoshop

MIHAI_SOFERII.jpg

astept pareri idei si daca aveti poze de modificat astept pm

• Members

frumos colegu te pricepi,dar ceva pe un tir ma refer cu fotografia ta pe remorca tirului.bravo te pricepi :D

• Author
  • Members

da dani...se poate face si ceea ce ai spus tu

daca vrei sati fac o modificare ceva...lasami pm cu id tau de mess...

imi trim ce poze vrei tu sa modifici si se rezolva

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • Author
  • Members

da prietene imperrio88...omul cat traieste invata.. sunt mai la inceput cu photoshopul...si apai pana la urma putin imi pasa ce cred altii...cui ii place este ok cui nui place este iar ok

• 2 weeks later...
  • Members

sesisez o nota de iritare in raspunsul tau...pe o parte e normal, pe alta nu ai motive...si da omul traieste cat invata...si eu la inceput tot asa reactionam insa cu timpul am invatat sa ,,invat" de la altii si fara lipsa de modestie pot spune ca acum posed o cantitate de informatii destul de mare incat sa colaborez cu diferite agentii de publicitate..dar asta este o alta problema...nu doresc sa discut despre mine.....totul este sa ai rabdare si sa incerci sa furi tehnica si diferite trucuri si in special....sa ai imaginatie......spor la lucru su drumuri bune ..si nu fi suparat pe mine

• 3 weeks later...
  • Author
  • Members

tinere imperrio88 eu te inteleg foarte bine...si sa stii ca nu am nimic cu nimeni...nu sunt suparat pe tine ca nu am motive...nu mai jignit ,nu mai deranjat cu nimic

in legatura cu photoshopul..eu chiar am imaginatie dar no...daca sunt la inceput cu rularea programului ca sa zic asa mai sunt destule de invatat...si chiar vreau sa cunosc din ce in ce mai bine programul ca sa pot lucra cu el fara probleme

apai tinere...nu stiu daca mai reusim sa vb curand...

iti urez drumuri bune fara evenimente si sa auzim numai de bine

• Members

multumesc pentru urari..insa undeva ai gresit......din pacate nu sunt tanar.....44 de ani iti spune ceva?

• Author
  • Members

multi inainte tinere :D ...apai no...eu asa le zic celor kre au pana in 50 de ani...apai ce conteaza k esti tanar sau batran...conteaza sa respectii colegii de aici...;)

• 2 years later...
  • Members

Da' eu de ce nu pot sa vad nimic?

Imi place sa ma distrez in Photoshop, Corel si 3D Studio Max. Poate mai strangem randurile cei care suntem pasionati de grafica si camioane. Cred ca ar iesi ceva interesant... am aruncat o manusa, sa vedem cine o ridica. Multumesc