Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Dai clic pe link-ul postat de mine,apoi dowload file pe culoarea verde si pe salveaza...Va fi descarcata o arhiva rar.Dupa dezarhivarea cu win.rar poti viziona filmul.

• Members
Postat

si cred ca o sa iti trebuiasca si Vlc player pentru vizualizarea cu subtitrare :D

Nu neaparat andrei!Depinde de codecurile instalate in calculator.Eu vad toate filmele ,indiferent de format cu BSplayer.
  • Members
Postat

am vazut filmul cu multi ani in urma si mi-a placut la nebunie. am vrut sa imi cumpar un Rubber Duck sa imi pun pe capota. Am vazut unul intr-un chrome shop si am dat navala. Noroc ca m-am uitat la pret... 250 de dolari US. Mi-a trecut repede.

Alte filme de cautat si care sunt pe youtube ar Whitelane Fever, Duker the trucker, Big rig si altele de care nu imi aduc aminte acum dar le postez dupa ce imi iau lecitina.

• Members
Postat

Un film intr-adevar reusit. Merita vazut!(chiar si de mai multe ori, cazul meu). Un film ce ar fi frumos sa ne puna putin pe ganduri!?!??! Un film ce trezeste emotii in orice sofer ce e intr-adevar sofer!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.